Yndig strikket cardigan ♡ - det bedste jeg ved ...
børnetøj Fleur strik

Yndig strikket cardigan ♡

yndig-strik-cardigan-pige yndig-strik-cardigan-barn

Vores dygtige strikkedame har endnu engang tryllet for os. Er det ikke bare en yndig strik cardigan? Jeg er dybt forelsket i den, og elsker det smukke mønster foroven.

Opskriften er en blanding af Clara kjole fra Sandnes Garn og Yndlingscardigan fra Tusindfryd CPH. Clara kjolen har Fleur i den fineste blå farve, og med så smuk et bærestykke, var jeg bare nød til at overføre det til en cardigan. Og ja, ideer har jeg nok af, men når det kommer til strik, så er det ikke bare sådan lige for mig, at føre dem ud i livet. Jeg allierede mig derfor med vores søde strikkedame, som straks forstod mine ønsker. Så skønt!

Cardiganen er strikket i Pima bomuld fra Strikkebogen i farven lys grå. De fine perlemorsknapper gør lige det sidste, synes jeg.

Billedet af Fleur viser ret godt, hvordan hun agerer foran et kamera for tiden. Hun vil frygtelig gerne stå “ligesom Søs fra Far til Fire”. Altså en af de nyere film, hvor Søs leger model for en dag. ;) Det kommer der ofte nogle sjove serier ud af. Tænk, at hun er så stor nu…

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Helle
  november 10, 2015 at 6:26 am

  Meget yndig

 • Reply
  Mette
  februar 21, 2016 at 8:29 am

  Hej.
  Hvor er det bare den fineste cardigan.
  Er der mulighed for, at jeg kan købe opskriften?
  Kh. Mette

  • Reply
   Eva Gade
   marts 15, 2017 at 4:39 pm

   Kan man købe opskriften?

   • Reply
    Tine
    marts 20, 2017 at 8:04 pm

    Jeg har ikke opskriften, desværre.

 • Reply
  Sanne Kuhlmann
  maj 15, 2016 at 12:08 pm

  Virkelig flot cardigan, er det en man kunne få lov at få mønsteret på.?

  • Reply
   Tine
   maj 19, 2016 at 9:08 pm

   Hej Sanne,

   Jeg har desværre ikke den redigerede opskrift, men tænker du kan finde noget tilsvarende hos Sandnes.

Skriv et svar