Yndig strikket cardigan ♡

yndig-strik-cardigan-pige yndig-strik-cardigan-barn

Vores dygtige strikkedame har endnu engang tryllet for os. Er det ikke bare en yndig strik cardigan? Jeg er dybt forelsket i den, og elsker det smukke mønster foroven.

Opskriften er en blanding af Clara kjole fra Sandnes Garn og Yndlingscardigan fra Tusindfryd CPH. Clara kjolen har Fleur i den fineste blå farve, og med så smuk et bærestykke, var jeg bare nød til at overføre det til en cardigan. Og ja, ideer har jeg nok af, men når det kommer til strik, så er det ikke bare sådan lige for mig, at føre dem ud i livet. Jeg allierede mig derfor med vores søde strikkedame, som straks forstod mine ønsker. Så skønt!

Cardiganen er strikket i Pima bomuld fra Strikkebogen i farven lys grå. De fine perlemorsknapper gør lige det sidste, synes jeg.

Billedet af Fleur viser ret godt, hvordan hun agerer foran et kamera for tiden. Hun vil frygtelig gerne stå “ligesom Søs fra Far til Fire”. Altså en af de nyere film, hvor Søs leger model for en dag. ;) Det kommer der ofte nogle sjove serier ud af. Tænk, at hun er så stor nu…

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

6 thoughts on “Yndig strikket cardigan ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *