Det gode børneliv - det bedste jeg ved ...
børneliv Nyeste indlæg vores Esbjerg

Det gode børneliv

Indeholder reklame

esbjerg kommune

Hvad gør man ved en tre årig med monday blues? Luc elsker hans børnehave, men har den seneste tid haft den der rigtig trælse mandagsfølelse og bare været dybt ulykkelig allerede inden vi kører mod børnehaven. Det er typiske monday blues – han er simpelthen ikke klar til at slippe weekenden, og når jeg mandag morgen svarer ham på spørgsmålet “hvad skal vi lave i dag?” bryder hans verden næsten sammen, fordi han bare gerne vil være hjemme og hygge. Og jeg forstår ham til fulde. Uanset hvor glad man er i sin dagligdag, så er det altså okay at have det sådan indimellem.

Det jeg trøster mig med (ja, det er lige ved at der er brug for trøst til moderen også, for av! hvor skærer det i hjertet, at være nødsaget til at aflevere et barn der er SÅ ked af det) er, at jeg afleverer ham til omsorgsfulde pædagoger i trygge rammer, som jeg ved, kun vil mit barn det bedste. Og så selvfølgelig at Luc er rigtig glad for både pædagoger og vennerne. Faktisk er Luc så glad for børnehaven, at han i fredags ikke ville holde fri med Bedste. Efter en lang snak og lidt lokkemiddel fik hun dog Luc overtalt til en hyggedag. ♡

Som forælder ville jeg indimellem ønske, at jeg kunne være en flue på væggen. Bare lige få et lille indblik i børnenes dagligdag…
Esbjerg Kommune har netop lavet en fin video omkring “det gode børneliv” og jeg synes, den giver et ret fint billede af hvad børnenes dagligdag også fyldes med.

Den er måske lidt candyfloss – lidt ligesom min blog. ;) Men er det ikke også det vi gerne vil se i sådan en video? Sådan har jeg det i hvert fald… Jeg ved udemærket godt, at der er for få hænder i mange institutioner landet over, men personligt føler vi, at vi har været og stadig er heldige i vores oplevelse med dagtilbud. De pædagoger vi har mødt og møder i vores dagligdag, er engagerede pædagoger med mange års erfaring. De skaber nærvær, giver gode oplevelser, lærer børnene om venskaber og gør børnene skoleklar – alt det der gør, at man kan være og vokse som barn i dagtilbud.

Selvfølgelig ville jeg ønske at der var flere hænder til vores børn, og netop derfor er det vigtigt at tage stilling til hvor vi sætter vores X inden længe, men det er jo så en helt anden snak…

Som I nok fornemmer, er vi glade for Esbjerg Kommunes dagtilbud. Vi er meget taknemmelige for “vores” pædagogers arbejde og selvom der indimellem er monday blues hos Luc, så ville jeg ikke skifte det ud med hjemmepasning. Jeg har brug for mit arbejde med grafisk rådgivning hvor jeg er Tine og ikke skal læse børnebøger eller snakke om edderkopper… Og børnene har i mine øjne godt af det fællesskab som dagtilbud giver.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar