Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Påskebrunch - det bedste jeg ved ...
brunch lækkerier mad

Påskebrunch

brunch-210316-1  210316-brunch- brunch-210316rabarberkage-marcipan-kokos brunch-dadler-bacon 210316-1 210316

I går havde vi inviteret et vennepar og deres to børn til påskebrunch. Eller egentlig bare brunch i påsken, men påskebrunch lyder lidt hyggeligt, ikke? Der var da også Fleurs hjemmelavede karsekylling på bordet, så lidt påske var der da over det. ;)Jeg var stået tidligt op med Luc, for at lave diverse lækkerier til os. Aftenen forinden havde jeg sat dej over til koldthævede boller, så de var super nemme at få færdige. Derudover lavede jeg luftige italienske boller, dadler i baconsvøb, smoothies, amerikanske pandekager, rabarberkage, chiagrød med bærkompot og små tærter med æg. Der var lidt for alle, og jeg kan forsikre om, at ingen gik sultne fra bordet. Tværtimod… ;)

Dagen i dag har vi brugt i haven. Vores have er stadig ret uorganiseret, men det bliver der langsomt lavet om på. Måden haven er lavet på, gør dog at det ikke bare lige sker over et par weekender. Men lidt men godt her og der, og det er fint nok.

I morgen står den på havearbejde igen, og en lille tur ned i byen. Fleur skal til frisør for første gang, og er vildt spændt. Indtil nu har jeg bare klippet hende med køkkensaksen, men jeg synes det trænger til at blive studset af en kyndig hånd.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  marts 22, 2016 at 7:22 pm

  Børnebord! <3 Elsker den stolthed, børn føler, når de får lov til at sidde ved deres eget bord uden voksne til at "forstyrre".

  • Reply
   Tine
   marts 28, 2016 at 7:10 pm

   Oh yes, børnebord er SÅ fedt! For alle parter… Altså de dage hvor man får lov at sidde ned lidt og ikke skal rejse sig hvert minut. ;)

 • Reply
  Mie Roslev
  marts 23, 2016 at 7:14 am

  AJ, den rabarbertærte ser virkelig lækker ud, den må jeg absolut prøve:-)

  • Reply
   Tine
   marts 28, 2016 at 7:10 pm

   Den er også lækker. Vil dog ikke kalde det en tærte som opskriften siger, men mere en kage. Tærte er for mig med en bund. Dette er en flydende dej. ;)

Skriv et svar