Påskebrunch

brunch-210316-1  210316-brunch- brunch-210316rabarberkage-marcipan-kokos brunch-dadler-bacon 210316-1 210316

I går havde vi inviteret et vennepar og deres to børn til påskebrunch. Eller egentlig bare brunch i påsken, men påskebrunch lyder lidt hyggeligt, ikke? Der var da også Fleurs hjemmelavede karsekylling på bordet, så lidt påske var der da over det. ;)Jeg var stået tidligt op med Luc, for at lave diverse lækkerier til os. Aftenen forinden havde jeg sat dej over til koldthævede boller, så de var super nemme at få færdige. Derudover lavede jeg luftige italienske boller, dadler i baconsvøb, smoothies, amerikanske pandekager, rabarberkage, chiagrød med bærkompot og små tærter med æg. Der var lidt for alle, og jeg kan forsikre om, at ingen gik sultne fra bordet. Tværtimod… ;)

Dagen i dag har vi brugt i haven. Vores have er stadig ret uorganiseret, men det bliver der langsomt lavet om på. Måden haven er lavet på, gør dog at det ikke bare lige sker over et par weekender. Men lidt men godt her og der, og det er fint nok.

I morgen står den på havearbejde igen, og en lille tur ned i byen. Fleur skal til frisør for første gang, og er vildt spændt. Indtil nu har jeg bare klippet hende med køkkensaksen, men jeg synes det trænger til at blive studset af en kyndig hånd.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

4 thoughts on “Påskebrunch

    1. Oh yes, børnebord er SÅ fedt! For alle parter… Altså de dage hvor man får lov at sidde ned lidt og ikke skal rejse sig hvert minut. ;)

    1. Den er også lækker. Vil dog ikke kalde det en tærte som opskriften siger, men mere en kage. Tærte er for mig med en bund. Dette er en flydende dej. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *