DIY: invitation til børnefødselsdag

invitation-2-aar_invitation-2-aar invitation_3_aar_2 invitation_3_aar_1 invitation_3_aar hama--perler-isvaffel-invitation-1 hama--perler-isvaffel-invitation

Jeg har været en tur i arkivet for at finde billeder af de sidste tre års invitationer til Fleurs fødselsdag. Om en måneds tid bliver Fleur nemlig 5 år, og jeg skal derfor i gang med dette års invitation. Faktisk skal jeg lave to udgaver, da Fleur skal holde børnefødselsdag for børnehaven, og gerne vil give dem en fin invitation.

Fleur vil gerne have en My Little Pony kage (?! får allerede sved på panden ;) til når børnehaven kommer, og jeg tænker derfor, at der hellere må være noget MLP på
invitationen. Det kan være jeg tager den nemme løsning med illustrationer fra nettet eller en perleudgave. Har faktisk ikke tænkt så langt endnu, men det kommer nok lige pludseligt… ;)

Sidste år var der jo is på programmet, så tænker ikke det skal være is-invitationer igen i år. Meeen jeg er nu lidt fristet af, at lege med vandfarver med Fleur og klippe-klister med ispinde bagefter. Hmm… Jeg skal vist lige tænke lidt mere over hvad jeg vil… Fleur er nemlig ikke til så meget hjælp hvad angår ønsker for fødselsdag med familien. Når jeg spørger hende, taler hun kun om ønsker for hvad der skal ske når børnehaven kommer. Hun kan ikke helt skelne mellem de to ting, og jeg tror det er fordi, hun glæder sig så meget til børnehaven kommer. Det er nemlig første gang de skal fejre hende hjemme.

Vi må se hvad jeg finder på… Fortsættelse følger… ;)

Link til indlæg og mere info omkring de forskellige invitationer: 2 år // 3 år // 4 år.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

9 thoughts on “DIY: invitation til børnefødselsdag

  1. Du sætter en høj standard, søde Tine :)

    Jeg er også allerede gået igang med at tænke på børnenes fødselsdage til sommer. D ønsker starwars, jeg er mere til superhelte. Nu må vi se, hvem der vinder ;)

  2. Hvor er de bare finde alle sammen! Tror jeg vil finde inspiration fra de 2 første. Men jeg har et lille spørgsmål, hvordan har du fået det ud i tykt papir? Har du selv printet det ud eller? 🤔

    1. Hej Emilie,

      Jeg arbejder på et trykkeri, så har printet dem på kraftigt papir der. Men du kan gå til et hvilket som helst printcenter og få dem printet for et mindre beløb. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *